Toimitusehdot

 

1.0 Yleiset ehdot

Premium Slavic Hair:n(3304510-9) ylläpitämä verkkokauppa. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Premium Slavic Hair:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Premium Slavic Hair pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassaolevia ja hyväksyttyjä sopimusehtoja, jotka ilmenevät premiumslavichair.fi-verkkokaupan Tilausehdot -sivulla. Premium Slavic Hair ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure -esteistä. Tällaisina esteinä pidetään ennalta-arvaamattomia seikkoja tai olosuhteita, joihin Premium Slavic Hair ei ole toiminnallaan voinut vaikuttaa ja jotka eivät ole kohtuudella ratkaistavissa. Premium Slavic Hair on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ensi tilassa tällaisista esteistä.

1.1 Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

2.0 Toimitus

Tilaukset lähetetään 0-3 päivän kuluessa tilauksesta, viikonloppuja ja yleisiä vapaapäiviä lukuun ottamatta. Viikonloppuna tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. Tilauksen tekemisestä, lähetyksestä ja toimituksesta lähetetään sähköpostivahvistus. Seurantanumerot ja reaaliaikaiset seurantatiedot tarjotaan kaikille tilauksille, mikä mahdollistaa toimitusten seuraamisen 24/7.

2.1 Toimitusaika

Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 2-5 arkipäivää, ellei muuta ole mainittuna tuotesivulla. Verkkokaupassamme on myynnissä myös (jälkitoimitus) tilaustuotteita, joiden yhteydessä on kerrottu tarkempi toimitusaika-arvio.

Premium Slavic Hair ei ole vastuussa postin jakelussa tapahtuvita viivästyksistä.Kaikki tuotteet lähetetään moitteettomassa kunnossa, eikä Premium Slavic Hair ole vastuussa postin aiheuttamista vahingoista tai katoamisista.