Premium Slavic Hair

Meistä

Perustettu vuonna 2022

Olemme suomalainen slaavihius pidennyksien maahantuontiyritys . Tavoitteenamme on myydä markkinoiden parasta hiusta. Laaduntarkkailu, sekä asiakastyytyväisyys on tärkein prioriteetti. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan tuotteen, jonka käyttöikä on mahdollisimman pitkä.

Suhtaudumme intohimoisesti kaikkeen hiuksiin ja hiustenpidennyksiin liittyviin asioihin. Oikeaoppisella hoidolla hiuksillamme ei ole käyttöikää,  joten saat nauttia kauniista hiuksistasi kauan.

SLAAVIHIUKSET

Mistä hiukset tulevat?

Premium slavic hair on tarkoin valikoitua 100% slaavilaista hiusta, joka sulautuu täydellisesti suomalaiseen hentoon hiuslaatuun. Meidän premium slaavihiukset ovat vielä enemmän kuin tavallisesti markkinoilta saatava slaavihius. Jokainen tuote (1-6 punttia) on peräisin yhdeltä luovuttajalta, eikä niitä sekoitella keskenään.  Lisäksi hiuksissa ei ole silikonikerrosta, jota tarvitsisi ylläpitää.

Kaikki hiuksemme ovat peräisin pohjoisvenäjän, valkovenäjän- ja ukrainan alueilta, jossa hiusten rakenne on samanlainen kuin meidän.  Alkuperäinen hiusten väri on vaaleampi kuin, aasialainen/eurooppalainen, sekä etelä venäjän hius.

 

Tehtaamme hiuskeräilijät neuvottelevat hiusten luovuttajien kanssa hinnan hiusten laadun ja pituuden perusteella. Myynti tapahtuu vain silloin, jos hiusten alkuperäinen luovuttaja on tyytyväinen hintaan. Hiukset leikataan jakamalla hiukset muutamaan eri osaan kuminauhalla. Näin varmistetaan, että kaikki hiukset ovat samassa suunnassa. Tämä on tärkeää hiusten laadun ylläpitämiseksi ja sotkeutumisen estämiseksi. Värjäys prosessi on hellävarainen, joten hiuksen rakenne säilyy ehjänä myös vaaleimmissa väreissä.  Valittavanasi on 2 erilaista rakennetta: suora tai luonnonkihara. Löydämme kyllä juuri sinulle oikeanlaiset hiukset, joilla luot täydellisen pidennyksen.